Inschrijven bij Obelix!

Olympas

Om je in te schrijven bij verenigingen die bij Olympos zijn aangesloten heb je een geldige Olympas nodig. Deze kun je, nadat je een Olympos account hebt aangemaakt, hier aanschaffen en is een heel jaar geldig. Let op: je Olympas moet geldig zijn tot en met het einde van het verenigingsjaar (31-07-2019).
Omdat we momenteel een aspirant-sportvereniging zijn kunnen we alleen nieuwe leden aannemen met een Olympas categorie A. Onder categorie A vallen:

  • Studenten Universiteit Utrecht
  • Studenten Hogeschool Utrecht
  • Studenten Hogeschool van de Kunsten Utrecht
  • Studenten Universiteit voor Humanistiek
  • Studenten overige Nederlandse universiteiten

Houders van een Olympos met een andere categorie dan A kunnen zich momenteel helaas niet inschrijven. Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op zodra dit verandert!

Inschrijving via Olympos

Het is belangrijk dat je je via je Olympos-account inschrijft bij Obelix! Zo weten ze ook bij Olympos dat jij lid bent bij ons.

Contributie

De contributie voor het jaar 2018-2019 bedraagt €90,- en dien je over te maken naar NL28 TRIO 0338 4064 41 t.n.v. SKVU Obelix.

Checklist

Wanneer je alle stappen op deze pagina hebt doorlopen is je inschrijving compleet! Zodra je een bevestiging hebt via e-mail kun je met ons komen trainen!

Inschrijfformulier

Persoonsgegevens

 

Contactgegevens

 

Overig

 
 
 

Verificatie