Inschrijven bij Obelix!

Leuk dat je geïntresseerd bent om je in te schrijven bij Obelix! Als je meer wilt weten over wat wij allemaal kunnen bieden, kijk dan snel op de veelgestelde vragen pagina. Hieronder volgt een korte uitleg over hoe het inschrijfproces verloopt.

Olympas

Om je in te schrijven bij verenigingen die bij Olympos zijn aangesloten heb je een geldige Olympas nodig. Deze kun je, nadat je een Olympos account hebt aangemaakt, hier aanschaffen en is een heel jaar geldig. Let op: je Olympas moet geldig zijn tot en met het einde van het verenigingsjaar (31-07-2021). Je kunt ook een verenigingskaart nemen voor een lager tarief, echter heb je dan enkel toegang tot onze avonduren volgens ons rooster. Als je vrij wil trainen in de blauwe blokken, heb je een Olympas nodig.

 

Inschrijving via Olympos

Het is belangrijk dat je je via je Olympos-account inschrijft bij Obelix! Zo weten ze ook bij Olympos dat jij lid bent bij ons.

Contributie

De contributie voor het jaar 2020-2021 bedraagt €35,- en dien je over te maken naar NL28 TRIO 0338 4064 41 t.n.v. SKVU Obelix.

Checklist

Volg de stappen op deze pagina om je inschrijving te regelen! Zodra je een bevestiging hebt via e-mail kun je met ons komen trainen!

Inschrijfformulier

Persoonsgegevens

 

Contactgegevens

 

Overig

 
 
 

Verificatie