Bestuur 2019/2020

Nick van de Luijtgaarden

Voorzitter

Nick | Voorzitter

Mijn naam is Nick en ik heb dit jaar de taak als voorzitter op mij genomen. Ik ben sinds vorige maand afgestudeerd van de master Business Informatics en ik ben nu dus officieel een werkende burger. Het is mijn taak dit jaar om contact te houden met alle trainers en externe partijen (Olympos, verenigingen, sponsors). Ook ben ik samen met een aantal anderen verantwoordelijk voor alle promotie binnen Obelix!

Thomas Koopman

Penningmeester

Thomas | Penningmeester

Mijn naam is Thomas en ik ben de penningmeester van het bestuur van dit jaar. Ik regel dan ook alle geldzaken, zoals subsidies aanvragen en contributie. Ik zit in mijn eerste jaar van de wiskunde master en doe aan powerliften. Je zult me dan ook vaak in Kratistos op mijn gat zien zitten en af en toe een submaximale triple zien doen.

Roos van den Broek

Secretaris

Roos | Secretaris

Hoi allemaal, mijn naam is Roos. Dit jaar ben ik de secretaris van Obelix. Ik zit nu in mijn vierde jaar van mijn bachelor Biologie, maar ik zal vooral te vinden zijn in Amsterdam voor een minor bewegingswetenschappen. Dit jaar zal ik het mailcontact verzorgen en maak ik deel uit van de AcCie!

Bestuur 2018/2019

Laurens Craanen

Voorzitter

Laurens Craanen | Voorzitter

Mijn naam is Laurens en ik vervul dit jaar de functie van voorzitter. Ik zit in het tweede jaar van mijn bachelor Bestuurs- en Organisatiewetenschap aan de UU. Mijn taken als voorzitter zijn het contact onderhouden met Olympos en andere SSV’s, de lange termijn doelen uitzetten en daarnaast ben ik het centrale aanspreekpunt binnen de vereniging. Hiernaast ben ik ook lid van het powerlift-wedstrijdteam en ben ik daarom vaak te vinden bij wedstrijden!

Janna de Vos

Vice-voorzitter

Janna de Vos | Vice-voorzitter

Mijn naam is Janna, ik ben 24 en ik zal halverwege het studiejaar mijn bachelor Klinische Psychologie afronden. Ik heb net als vorig jaar een plekje in het bestuur, dit jaar als vice-voorzitter. Ik ben verantwoordelijk voor o.a. de wedstrijdcoördinatie, social media en het verenigingsblad de Halter. Verder maak ik deel uit van het powerlift-wedstrijdteam en zul je me je dit jaar op meerdere wedstrijden tegenkomen!

Mart Kicken

Penningmeester

Mart Kicken | Penningmeester

Mijn naam is Mart en ik ben de penningmeester van het bestuur van dit jaar. Ik regel dan ook alle geldzaken, zoals subsidies aanvragen en contributie. Ik zit in mijn eerste jaar farmacie master tot apotheker. Ik train zelf nu powerliften en calesthenics. Je zult mij dan ook vaak tegen komen met trainen bij Kratistos. Daarnaast ben ik ook lid van de AcCie en dus ook vaak aanwezig bij evenementen.

Sara Cohen

Secretaris

Sara Cohen | Secretaris

Mijn naam is Sara en dit jaar ben ik actief als secretaris binnen het bestuur. Het meeste mail-contact gaat dan ook via mij. Ook ik ben onderdeel van het powerlift-wedstrijdteam dus train ik voor wedstrijden zoals het NSK. Verder ben ik net als Janna halverwege het studiejaar klaar met mijn bachelor (ergotherapie). Hierna wil ik nog verder studeren dus volgend jaar zul je mij nog steeds bij SKVU Obelix zien trainen!

Bestuur 2017/2018

Jasper Bekema

Voorzitter

Jasper Bekema | Voorzitter

Richard Schoonhoven

Penningmeester

Richard Schoonhoven | Penningmeester

Janna de Vos

Secretaris

Janna de Vos | Secretaris

Bestuur 2016-2017

Matthijs

Voorzitter

Bastiaan de Graaf

Vice-voorzitter

Roel de Gouw

Penningmeester

Norbert Hoenderop

Secretaris