Commissies

Activiteitencommissie

Laurens Craanen – Matthijs Mooy – Karien Timmerman – Janna de Vos

De AcCie zet zich in om voor de leden van Obelix de leukste en gezelligste activiteiten en evenementen te organiseren! Als lid van de AcCie verzin je leuke dingen om te doen en zorg je er vervolgens voor dat deze een succes zijn. Vergaderingen zijn ongeveer eens in de twee weken en verder ben je nog wat tijd kwijt aan inkopen doen, dingen klaar zetten etc. Ben jij een organisatorisch talent, blijf je altijd van begin tot eind bij de Obelix-activiteiten en wil je eeuwige dankbaarheid van je medeleden? Meld je dan aan voor de AcCie!

Halter-commissie

Sara Cohen – Remy Hoff – Meike Schipper – Janna de Vos

De Halter-commissie is verantwoordelijk voor het uitbrengen van de Halter. Dit gebeurt ongeveer tweemaandelijks. De Halter-commissie denkt na over wat de leden van Obelix (en mensen daar omheen) interessant zouden vinden om te lezen. Dit zijn tot nu toe bijvoorbeeld verslagen van wedstrijden/evenementen, voorstelstukjes van leden en informatieve artikelen door leden. Als lid van de Halter-commissie kun je zelf stukjes schrijven, of leuke ideeën verzinnen en deze door andere leden te laten uitwerken. Lijkt het je leuk om originele stukjes te schrijven en/of door middel van de Halter anderen in te wrijven hoe leuk Obelix is? Meld je dan aan voor de Halter-commissie!

Pr-commissie

Norbert Hoenderop – Brigitte Sukèl – Janna de Vos

De pr-commissie houdt zich bezig met (jazeker) de pr van de vereniging. Leden in deze commissie regelen bijvoorbeeld al het grafische werk zoals stickers en flyers en beheren de social media accounts van Obelix. Heb jij een knobbel voor grafisch design/websites, heb je verstand van (of gewoon veel enthousiasme voor) promotie en wil je helpen zorgen dat volgend jaar iedereen in Nederland op de hoogte is van het bestaan van Obelix? Meld je dan aan voor de pr-commissie!

Aanmelden commissie

Aanmelden commissie

 

Bevestigen