Commissies

Activiteitencommissie

Mart Kicken – Kelsi Hendriks – Sjoerd Broekstra – Roos van den Broek

De AcCie zet zich in om voor de leden van Obelix de leukste en gezelligste activiteiten en evenementen te organiseren! Als lid van de AcCie verzin je leuke dingen om te doen en zorg je er vervolgens voor dat deze een succes zijn. Vergaderingen zijn ongeveer eens in de twee weken en verder ben je nog wat tijd kwijt aan inkopen doen, dingen klaar zetten etc. Ben jij een organisatorisch talent, blijf je altijd van begin tot eind bij de Obelix-activiteiten en wil je eeuwige dankbaarheid van je medeleden? Meld je dan aan voor de AcCie!

Halter-commissie

Sara Cohen – Janna de Vos

De Halter-commissie is verantwoordelijk voor het uitbrengen van de Halter. Dit gebeurt ongeveer tweemaandelijks. De Halter-commissie denkt na over wat de leden van Obelix (en mensen daar omheen) interessant zouden vinden om te lezen. Dit zijn tot nu toe bijvoorbeeld verslagen van wedstrijden/evenementen, voorstelstukjes van leden en informatieve artikelen door leden. Als lid van de Halter-commissie kun je zelf stukjes schrijven, of leuke ideeën verzinnen en deze door andere leden te laten uitwerken. Lijkt het je leuk om originele stukjes te schrijven en/of door middel van de Halter anderen in te wrijven hoe leuk Obelix is? Meld je dan aan voor de Halter-commissie!

PR-commissie

Nick van de Luijtgaarden – Galiëne van Houten

De pr-commissie houdt zich bezig met (jazeker) de pr van de vereniging. Leden in deze commissie regelen bijvoorbeeld al het grafische werk zoals stickers en flyers en beheren de social media accounts van Obelix. Heb jij een knobbel voor grafisch design/websites, heb je verstand van (of gewoon veel enthousiasme voor) promotie en wil je helpen zorgen dat volgend jaar iedereen in Nederland op de hoogte is van het bestaan van Obelix? Meld je dan aan voor de pr-commissie!

Gala-commissie

Sara Cohen – Janna de Vos

Vorig jaar heeft SKVU Obelix het eerste nationale sportgala georganiseerd voor alle krachtsportverenigingen in Nederland. Omdat dit een groot succes was, gaan wij hem dit jaar weer houden en hebben wij hiervoor een aparte commissie opgericht!

Adviescommissie

Marnix Vreugdenhil – Jasper Bekema – Richard Schoonhoven – Bastiaan de Graaf – Roel de Gouw

Zie je door de benen de body niet meer? Wil je hulp bij het maken van een programma voor jouw trainingsdoelen? De AdvieCie van Obelix kan jou hiermee helpen. De AdvieCie bestaat uit leden van de vereniging die regelmatig trainingen verzorgen. Elke krachtsportdiscipline is vertegenwoordigd; Powerliften, Gewichtheffen, Calisthenics en Bodybuilden. Je kunt ook bij ons terecht met je vragen over krachtsport in het algemeen. Wij helpen je graag om sterker, groter of jackeder te worden! Stuur een mail naar adviecie@skvu.nl met als onderwerp de sport waar je advies wil en je specifieke vraag.
Bijvoorbeeld:
[Powerliften] Trainingsschema NSK
[Calisthenics] Help mij met muscle ups please
[Bodybuilding] Hoe krijg ik meer biceps