Cut-fest

De temperaturen worden hoger, de trui wordt op zachte dagen al ingeruild voor een T-shirt met lange mouwen. Enkele echte wildebrassen trotseren de weersomstandigen zelfs met korte mouwen. Helaas liggen, in tegenstelling met het steeds betere weer, de goeden tijden van bulken achter ons. Het seizoen van cutten begint er weer aan te komen.

Voor een kleine minderheid is cutten een zege! Om eindelijk in de lagere gewichtsklasse te mogen liften of om eindelijk die iets te strakke broek te kunnen passen. Voor de overgrote meerderheid is het een hel met vooral veel jezelf (tevergeefs) inhouden. Wij van Obelix weten maar al te goed hoe het voelt en willen naast het delen van het genot tijdens het bulken (via Bulkfest) ook het lijden van het cutten delen door middel van een CUTfest!! Een plek voor getreurde elke cutter zich gesteund en begrepen voelt! Dit evenement is in samenwerking van de AcCie en Bicep georganiseerd.

Gerechten zullen voorzien worden van alle macro’s en zo ideaal zijn voor elke cutter om zijn eigen daily goals te halen. Daarnaast zullen er leuke activiteiten plaats vinden (“vind de cheatmeal”) en prijzen uitgereikt worden. Zo zal er een prijs zijn voor beste gerecht (uiterlijk, goeie macro verhouding (eiwitten als belangrijkste macro), goede porties, democratisch stemmen), beste cutter en slimste cutter!

Ben je dus aan het cutten, wil je gaan cutten of vind je gezelligheid gewoon “gezellig”? Schrijf je dan in!

Locatie: wordt binnenkort bekend gemaakt
Wanneer: woensdag 3 april
Tijd: 17:00-23:00
Prijs: 5-10 euro

Aanmelden

 

Vragen

 

Verificatie