Doordraaidiner

Hoewel de sneeuw van afgelopen week ons weer even terugbracht in een Winter Wonderland, is het effect van de Zonnewende toch al duidelijk te merken. Blue Monday ligt achter ons, de dagen lengen, het daglicht wordt helderder. En ook in de louwmaand is de AC niet op haar lauweren gaan rusten! Want nu de sobere maand januari bijna ten einde is en de ook de laatste goede voornemens inmiddels luchtfietserij zijn gebleken, is het weer tijd voor de favoriete activiteit van ons Galliërs: VRETEN!!

Maar dit keer wordt het een diner met een twist, geïnspireerd op “Asterix en de ronde van Gallia”, waarin Asterix en Obelix door heel Gallië reizen voor een banket met de beste specialiteiten van het land. De bedoeling is dat alle deelnemers als Asterix en Obelix, dus als duo’s, een eigen Ronde van Gallië maken, en daarbij ook zelf de culinaire specialiteit van hun eigen dorp klaarmaken en serveren aan 2 andere gastduo’s. Dit betekent dat alle deelnemende duo’s van tevoren één gang bereiden voor 6 personen. Deze gang dienen zijn op aan twee andere duo’s op eigen locatie. De overige 2 gangen worden zij als gast uitgenodigd bij 2 andere duo’s. De planning wordt zó gemaakt, dat elk duo een unieke ronde maakt, met een uniek menu en een unieke combinatie van gasten.

Omdat de planning nogal ingewikkeld is, hebben we een uitgebreid aanmeldingsformulier gemaakt. Daarin staan enkele datumopties voor deze activiteit; de uiteindelijke datum kan pas worden vastgelegd als er zekerheid is dat de planning rond komt. Ook is het mogelijk dat er later nog moet worden geschoven met de samenstelling van duo’s en wie welke gang voorbereidt. Uiteraard proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met de opgegeven voorkeuren! De totale kosten voor de gerechten worden verdeeld over alle deelnemers. Het banket wordt afgesloten met een gezamenlijke borrel.

Dus, beste Galliërs, dit wordt een avond met drank, lekker eten en gevarieerd gezelschap; kortom, episch evenement dat je niet wil missen! Eet je buik rond tijdens de Ronde van Gallië en geef je op via het aanmeldingsformulier!

Wanneer: Tussen 17.00 en 22.00
Waar: Overal en nergens
Kosten: +/- €15,- per persoon

Aanmelden

 

Team

 

Wensen

 

Datum

  • Geef hier je datumvoorkeur/beschikbaarheid aan
 

Verificatie