Eindejaars ‘cycling’ BBQ

Wat een bijzonder jaar was het! We hopen dat jullie snel al jullie post-corona gains terugvinden. Om jullie daar mee te helpen willen wij het jaar afsluiten met datgene waar wij als krachtsporters zo goed in zijn: barbecueën!

Dit gaan wij doen in het Griftpark, in de vorm van een ‘’cycling’’ barbecue. We maken groepjes van 5, met elk groepje een eigen barbecue. Om de zoveel tijd wisselen we vervolgens van plek, zodat je met iedereen op een corona-proof manier je gains kunt bespreken. De avond sluiten we af met een pubquiz met een speciale ‘coronaprijs’!

Wij regelen de barbecue staples: vlees, vega vervangers, groente, stokbrood en sausjes. Hiervoor vragen wij een bijdrage van €3 per persoon. Voor overige versnaperingen schakelen wij jullie expertise nog in!

 

Covid-19 maatregelen

We moeten natuurlijk verstandig omgaan met de regels rondom de pandemie. Wij zetten ons in om ervoor te zorgen dat 1.5 meter afstand houden van elkaar mogelijk is. Het is aan jullie om je daar ook daadwerkelijk aan te houden. Wij zijn als S.K.V.U. Obelix niet aansprakelijk voor enige boetes die uitgedeeld worden. Dit is de verantwoordelijkheid van jouzelf. Hieronder vind je de de regels waaraan jullie je aan moeten houden:

• Was vaak je handen met water en zeep (20-30 sec lang), daarna handen goed drogen.
• Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
• Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg.
• Schud geen handen.
• Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen.
• Blijf thuis bij een of meerdere van de volgende klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, plotseling verlies van reuk of smaak, verhoging, koorts en benauwdheid.

Om 1.5 m afstand te houden zullen we markeren voor zitplaatsen rondom elke barbecue plaatsen, ook zullen er duidelijke looproutes zijn. De regels zullen we daarnaast ook uitprinten en bij elke barbecue plaatsen.

 

Aanmelden

Aanmelden voor dit epische eindavontuur kan via dit formulier, en is enkel bedoeld voor leden.

Wanneer: 23 augustus 2020
Waar: Griftpark, Utrecht