Obelix Games

Het nieuwe liftjaar is alweer volop begonnen. Kampioenschappen, bulkfeesten en zware (Iris)trainingen zijn met veel zweten en steunen behaald. Het is alweer bijna tijd voor de heerlijke bulk maanden. Maar voordat we onze maag goed gaan vullen met heerlijke versnaperingen en verleidelijke chocopepernoten, is het nog één keer tijd om eens goed jouw Obelix te laten zien. Dit kan tijdens de, voor het eerst gehouden, Obelix Games! Als voorbereiding zijn er opdrachten, waarmee punten te verdienen zijn. Wie de meeste punten heeft, zal tijdens de Obelix Games hier grote profijt van hebben.

Wat we bij de Obelix Games zullen gaan doen, is nog een grote verrassing. Het zullen oefeningen betreffen op het gebied van kracht, snelheid, samenwerken, slimheid en een (klein beetje dan) cardio. Tijdens de games zullen er twee teams gemaakt worden met Romeinen vs Obelix. Afhankelijk van hoeveel punten je hebt gehaald met de voorbereidende opdrachten, zal je in het team van de Romeinen of Obelix komen.

En zeg nu zelf; wil je bij de OERkrachtige Obelix in het team of bij die RARE Romeinen?

De opdrachten zijn bedoeld om samen uit te voeren. Echter is het ook mogelijk ze in je eentje te doen, maar dit zal bij sommige opdrachten nog een flinke uitdaging zijn. De opdrachten vind je als nieuw lid in je introductieboekje op pagina 13 onder het kopje “Rare jongens, die Romeinen” of hier. Voor de oudleden zijn er natuurlijk ook opdrachten, deze vind je hier hier. Van alle opdrachten moet je bewijs sturen naar Mart Kicken, dit kan in de vorm van een foto of video zijn.

Wanneer: zaterdag 24 november, 14.30 – 17.30
Kosten: 5 à 10 euro
Locatie: Kratistos

Aanmelden

 

Bevestigen