Vertrouwenscontactpersonen

Zit jij met een probleem dat je graag met iemand wil bespreken? Binnen de vereniging hebben wij twee vertrouwenscontactpersonen, wie de eerste aanspreekpunten zijn voor iedereen die te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag. Met deze vertrouwenscontactpersonen bespreek je problemen of situaties die jij als onprettig ervaart, en wordt er onderzocht of vervolgstappen nodig zijn. De problemen kunnen divers zijn, zoals ongewenste intimiteiten, integriteitskwesties, pesten of ongepast gedrag gebaseerd op jouw uiterlijk, seksuele voorkeur of huidskleur.

Mexx Regout

Mexx
Mexx@skvu.nl
Hallo allemaal! Ik ben Mexx en volg de master Theoretical Physics aan de UU. Sinds een jaar ben ik lid van Obelix en het dispuut Bicep. Ik doe vaak mee aan de strongman lessen van Obelix en doe zelf aan bodybuilding. Ik ben een van de twee vertrouwenspersonen binnen Obelix. Bij mij kun je dus terecht via Whatsapp en/of mail over vragen of ervaringen binnen Obelix die je toch graag met iemand wil bespreken zonder dat dit aan andere bekend gemaakt wordt zonder jouw bevestiging.

Emmy Severijns

Emmy
Emmy@skvu.nl
Hoi! Ik ben Emmy en ik was vorig jaar secretaris bij SKVU Obelix. Tijdens dit bestuursjaar was ik vooral de schakel tussen leden, Olympos en de rest van het bestuur van Obelix. Ik zit bij Obelix omdat ik het heel gezellig vind om zoveel mensen om me heen te hebben tijdens mijn urenlange powerlift trainingen. Ik heb communicatie & multimedia design gestuurd, maar inmiddels ben ik werkzaam als ambtenaar in een communicatieve functie. Mij kun je dus altijd benaderen als je vragen, ervaringen of problemen hebt rondom zaken die jij als lastig of gevoelig ervaart. Dan help ik graag door vooral naar je te luisteren en als je dit wil, samen naar een oplossing te zoeken.