Informatie niet-standaard inschrijvingen

Wil je je maar een half jaar inschrijven? Of ben je geen student meer? Dan zijn dit je opties:

Halfjaarinschrijving

Het is mogelijk om je maar een half jaar bij Obelix in te schrijven. De contributie hiervoor bedraagt €30,-. Hiervoor moet je een Olympas hebben die tot en met Januari geldt. Deze optie is handig als je bijvoorbeeld nog maar een half jaar in Utrecht woont. Voor een halfjaarinschrijving moet je bij de sportdesk van Olympos zijn.

Verenigingskaart

Als niet-student is een Olympas een stuk prijziger. Daarom kan je bij Olympos een verenigingskaart krijgen. Deze kost ongeveer €140 euro. Als je je via deze link aanmeldt zonder geldige Olympas, krijg je als het goed is een Olympas of verenigingskaart van de vereiste duur aangeboden.
Met een verenigingskaart kan je onze lessen en events binnen en buiten de faciliteiten van Olympos bijwonen (bijv. Kratistos), maar kan je geen gebruik maken van niet-Obelix-faciliteiten. Denk aan: de trainingsblokken in Kratistos overdag.

Niet-studenten

Als studentensportvereniging hebben we ons te houden aan de 80/20 regel. 80% van onze leden moeten student zijn. Voorrang gaat uit naar onze bestaande leden, maar ben er wel op tijd bij! PhD’s tellen niet als student. Als niet-student heb je waarschijnlijk een verenigingskaart, of een Olympas van categorie niet-A van bijvoorbeeld je werk.

Alumnus

Oud-lid? Dan is het mogelijk Alumnus te worden. Neem hiervoor contact op met de penningmeester, Vincent. Je kan hem vinden bovenaan de ledenlijst van onze groepswhatsapp.