Gezocht: Nieuw bestuur

Het is weer zo ver: Wij zoeken voor aankomend verenigingsseizoen nieuwe bestuursleden! Dit houdt in dat we vier personen zoeken voor vier rollen: Voorzitter, vice-voorzitter, secretaris en penningmeester.

De agenda van volgend jaar

Dit jaar stond alles in het teken van ons hoofd boven water houden, de interne structuur verbeteren en onze vereniging klaarstomen voor de groei die we de komende jaren verwachten. Dat betekent dat er vooral veel achter de schermen is gebeurd, waardoor het stokje overdragen naar het volgende bestuur een stuk soepeler zal gaan. Wat betekent dit voor het volgende bestuur: Jullie krijgen alle lof. Jullie mogen volop voor de zichtbare dingen gaan, zoals toffe events, samenwerkingen met andere verenigingen en het organiseren van zaken zoals wedstrijden! Dat maakt aankomend bestuursjaar hét jaar om bestuur te worden, alles ligt klaar om er een groot feest van te maken.

Meer weten & solliciteren

Lijkt dit jou wat? Of wil je meer weten over wat elke functie inhoud, of wat je te wachten zal staan als bestuurslid? De vacature met meer info voor elke functie kun je vinden op de volgende pagina’s:

Ik ben benieuwd naar wat een voorzitter doet!
Ik zie vicevoorzitter worden wel zitten.
Secretaris zijn, dat lijkt me wel wat!
Ik wil beter begrijpen wat een penningmeester doet.