Gezocht: Nieuwe penningmeester

Wij noemen onze penningmeester ook wel de moneymaster. Dit omdat een goede penningmeester bij wijze van spreken ten alle tijden weet hoeveel geld er op zijn of haar bankrekening staat. Ben jij ook zo, en zie jij het wel zitten om de in- en uitgaven van de vereniging te regelen? Of wil je het juist leren? Dan is penningmeesterschap zeker een rol voor jou. 

Inmiddels zijn we over de helft van het verenigingsjaar en is het tijd om het bestuur voor volgend jaar te vullen. Hiervoor zoeken wij nog een nieuwe penningmeester. Als penningmeester ben jij verantwoordelijkheid voor de geldflow van de vereniging. Dat houdt in dat jij op administratief gebied de financiën regelt, maar ook luistert naar commissies die vragen hebben over hun budget. Je bent ondernemend, en hebt ideeën hoe deze cashflow geoptimaliseerd kan worden. Als penningmeester houd jij je dus bezig met de volgende taken:

Wat krijg je er voor terug?

Wat krijg je van het huidig bestuur mee?

Solliciteren

Lijkt het je wat? Solliciteer dan door een motivatiebrief te sturen naar info@skvu.nl, waarin jij vertelt waarom jij zo’n goede kandidaat bent. Gebruik als titel ‘Sollicitatie penningmeesterschap’. Heb je toch nog wat vragen, twijfel je, of wil je toch iets bespreken? Stuur dan vooral een berichtje naar Vincent, onze huidige penningmeester. Die zal je met alle liefde even vertellen over zijn jaar.