Gezocht: Nieuwe secretaris

Ben jij communicatief sterk, goed in enthousiasmeren, en weet jij je weg wel te vinden in onze vereniging? Beantwoord jij graag alle mogelijke vragen die leden hebben op het gebied van lidmaatschap en de mogelijkheden van de vereniging? Dan ben jij een goede kandidaat voor secretarisschap.

Inmiddels zijn we over de helft van het verenigingsjaar en is het tijd om het bestuur voor volgend jaar te vullen. Hiervoor zoeken wij nog een nieuwe secretaris. Als secretaris zorg jij ervoor dat de bestuursleden hun weg niet kwijt raken, jij hebt immers veel contact met al onze leden. Jij weet precies wat de leden denken, voelen en zien, en weet dit te vertalen naar punten voor het overige bestuur. Daarnaast houd jij je bezig met gestructureerde interne communicatie. Denk hierbij aan de volgende taken:

Wat krijg je er voor terug?

Wat krijg je van het huidig bestuur mee?

Solliciteren

Lijkt het je wat? Solliciteer dan door een motivatiebrief te sturen naar info@skvu.nl, waarin jij vertelt waarom jij zo’n goede kandidaat bent. Gebruik als titel ‘Sollicitatie secretarisschap’. Heb je toch nog wat vragen, twijfel je, of wil je toch iets bespreken? Stuur dan vooral een berichtje naar Iris, onze huidige secretaris. Zij zal je met alle liefde even vertellen over haar jaar.