Gezocht: Nieuwe vicevoorzitter

De vicevoorzitter is een van de sleutelposities in het bestuur. Jij ondersteunt de voorzitter in het dagelijks functioneren van de vereniging, en onderhoud samen met de voorzitter de groei van de vereniging. Jij weet als potentiële vice-voorzitter dus ook wel van aanpakken, en bent graag hands-on bezig met de vereniging.

Inmiddels zijn we over de helft van het verenigingsjaar en is het tijd om het bestuur voor volgend jaar te vullen. Hiervoor zoeken wij nog een nieuwe vicevoorzitter. Als vicevoorzitter ben jij de helpende hand voor de voorzitter. Waar de voorzitter zich bezig houdt met de grote, langere lijnen van de vereniging, ben jij echt bezig met deze plannen invullen met de dagelijkse bezigheden van de vereniging. Taken waaraan je kunt denken zijn de volgende:

Wat krijg je er voor terug?

Wat krijg je van het huidig bestuur mee?

Solliciteren

Lijkt het je wat? Solliciteer dan door een motivatiebrief te sturen naar info@skvu.nl, waarin jij vertelt waarom jij zo’n goede kandidaat bent. Gebruik als titel ‘Sollicitatie vicevoorzitterschap’. Heb je toch nog wat vragen, twijfel je, of wil je toch iets bespreken? Stuur dan vooral een berichtje naar Mart, onze huidige vicevoorzitter. Die zal je met alle liefde even vertellen over zijn jaar.