Gezocht: Nieuwe voorzitter

Ben jij ondernemend, betrokken bij de vereniging en weet jij van aanpakken? Dan ben jij zeker geschikt als voorzitter voor SKVU Obelix.
Inmiddels zijn we over de helft van het verenigingsjaar en is het tijd om het bestuur voor volgend jaar te vullen. Hiervoor zoeken wij nog een nieuwe voorzitter. Als voorzitter ben jij hét hoofd en ambassadeur van SKVU Obelix, en zorg jij dat jouw medebestuurders en de commissies al hun taken en verantwoordelijkheden soepel kunnen uitvoeren. Jij zorgt ervoor dat de vereniging stevig in zijn (squat)schoenen staat, en je bent eindverantwoordelijk voor het dagelijkse bestuur. De taken waar je aan kunt denken zijn de volgende:

Wat krijg je er voor terug?

Wat krijg je van het huidig bestuur mee?

Solliciteren

Lijkt het je wat? Solliciteer dan door een motivatiebrief te sturen naar info@skvu.nl, waarin jij vertelt waarom jij zo’n goede kandidaat bent. Gebruik als titel ‘Sollicitatie voorzitterschap’. Heb je toch nog wat vragen, twijfel je, of wil je toch iets bespreken? Stuur dan vooral een berichtje naar Sanderijn, onze huidige voorzitter. Die zal je met alle liefde even vertellen over haar jaar.