Vertrouwenscontactpersonen

Zit jij met een probleem dat je graag met iemand wil bespreken? Binnen de vereniging hebben wij twee vertrouwenscontactpersonen, wie de eerste aanspreekpunten zijn voor iedereen die te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag. Met deze vertrouwenscontactpersonen bespreek je problemen of situaties die jij als onprettig ervaart, en wordt er onderzocht of vervolgstappen nodig zijn. De problemen kunnen divers zijn, zoals ongewenste intimiteiten, integriteitskwesties, pesten of ongepast gedrag gebaseerd op jouw uiterlijk, seksuele voorkeur of huidskleur.

Mexx Regout

Mexx
Mexx@skvu.nl
Hallo allemaal! Ik ben Mexx en volg de master Theoretical Physics aan de UU. Sinds een jaar ben ik lid van Obelix en het dispuut Bicep. Ik doe vaak mee aan de strongman lessen van Obelix en doe zelf aan bodybuilding. Ik ben een van de twee vertrouwenspersonen binnen Obelix. Bij mij kun je dus terecht via Whatsapp en/of mail over vragen of ervaringen binnen Obelix die je toch graag met iemand wil bespreken zonder dat dit aan andere bekend gemaakt wordt zonder jouw bevestiging.

Sanderijn Paalvast

Sanderijn
sanderijn@skvu.nl
Hey hoi! Ik ben Sanderijn en ik studeer Kunstmatige Intelligentie aan de UU. Ik houd erg van verschillende sporten en ik vind het leuk om me in te zetten binnen de vereniging! Ik ben vaak bij de hypertrofielessen te vinden. Ik ben een van de vertrouwenspersonen van Obelix. Je kunt mij benaderen via WhatsApp en/of mail mocht je een opmerkelijke of onprettige ervaring hebben gehad binnen de vereniging. Ik bied een luisterend oor, en zal je helpen waar nodig.